Sloopwerkzaamheden

U kunt bij ons terecht al het grote en het kleine sloopwerk, van totaalsloop tot het slopen van een badkamer. Ook losse objecten, betonboren en betonzagen behoren tot de mogelijkheden.

Asbestverwijdering

Asbest kan op de vreemdste plekken en in verschillende vormen voorkomen. Met de ervaring binnen ons bedrijf kunnen wij van grote industriële installaties tot keukenzeil voor u saneren. In alle gevallen kunnen wij u adviseren, dus neem geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Calamiteiten

Heeft u te maken met een calamiteit op het gebied van asbest, dan helpen wij u met spoed. Bij een calamiteit kunnen wij snel en adequaat reageren. Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend.

Bedrijven / overheid

Wij werken voor bedrijven en overheden. Denk bijvoorbeeld aan woningbouw, supermarkten, kantoorgebouwen en luchthavens, waar werkzaamheden nodig zijn op het gebied van sloop of asbestverwijdering.

Particulieren

Wij voeren verschillende soorten opdrachten uit voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van asbestdaken en klein asbest in woningen¸ denk hierbij bijvoorbeeld aan CV-ruimtes, vloerzeil en raamkit. Maar ook voorzien wij u van sloopwerkzaamheden, zoals het slopen van een schuur, woning, wanden of betonboringen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontzorgen

Bij asbestsanering komt veel kijken, waaronder het aanvragen van vergunning, meldingen bij gemeentes en instanties, metingen en asbestvrijverklaringen. EMT Group ontzorgt u volledig en regelt alles van A tot Z.